Blog

 1. Grauballe Bryghus

  Grauballe Bryghus, Ølkongressens første leverandør af danske specialøl, er indehaverne af flere danske og udenlandske priser. Deres øl er især kendt for deres dejlige dufte og smage, som giver en fantastisk aroma til middagsbordet. Under denne side har vi samlet bryghusets egen historie samt informationer, så i kan få et indblik i hvem i som erhvervskunder handler med.

  Læs mere »
 2. Krenkerup Bryggeri

  I starten af 2016 indgik Ølkongressen et samarbejde med Krenkerup Bryggeri, og kan derfor med stolthed præsentere en unik bred vifte af danske specialøl. Krenkerup er et af Danmarks største godser, og er derfor i stand til at levere egne råvarer til produktionen af specialøl. Under denne side har vi samlet bryghusets egen historie samt informationer, så i kan få et bedre indblik i bryghuset.

  Læs mere »
 3. Bryghuset Vendia

  Bryghuset Vendia er Hjørrings stilfulde restaurant og bryggeri, som byder på lækre smagsoplevelser, varierende fra smagfulde specialøl til unikt anrettet mad. Ølkongressen har indgået et samarbejde med bryggeriet, og forhandler nu alle de lækre nordjyske specialøl. Under denne side har vi samlet bryghusets egen historie samt informationer, så i som erhvervskunder kan få et indblik i bryghuset.

  Læs mere »
 4. Restaurant Karoline Amalie og Orange Blossom

  Hos Rikke og Kristian kombineres den afslappede stemning med gastronomi tilberedt af de fantastiske råvarer som det nordiske himmelstrejf fremtryller. Klassiske udtryk med sidespring må være kodeordet!

  Læs mere »
 5. Traktørstedet Ludvigslyst og Sort Sol

  På det historiske Ludvigslyst i Svejbæk serveres økologiske måltider til alle anledninger - frokost, jazz arrangementer eller bryllup. Sort Sol er en rund økologisk porter til maden eller i Black Velvet.

  Læs mere »
 6. Nørre Vissing Kro møder Honey Gold

  På Nørre Vissing Kro i Skanderborg er køkkenet omdrejningspunkt. Der benyttes kun de bedste råvarer i køkkenet, og fra egnen omkring kroen leveres sandart, gedde og aborre fra søerne og svampe, snegle og vildt fra skovene. Dertil Grauballe Bryghus’ egne øl.

  Læs mere »
 7. Michael D. serverer Nørrebryg IPA til risotto

  Restaurant Michael D. Ligger på Papirfabrikken ved Gudenåen og serverer mad i international klasse. Et udvalg af Grauballe Bryghus’ øl er fast på menukortet, bl.a. Nørrebryg.

  Læs mere »