Handelsbetingelser B2B

Salgs- og leveringsbetingelser for brug af www.ølkongressen.dk. Under denne side, vil der fremgå alle betingelser og vilkår for erhvervskunder hos www.ølkongressen. Vi har samlet det hele under en side, og du kan derfor nemt danne overblik over hvordan en handel foregår med os.

 1. Produktinformation
 2. Priser
 3. Bestilling
 4. Betaling
 5. Levering 
 6. Risikoen for hændelig undergang eller forringelse
 7. Reklamation
 8. Ansvarsfraskrivelse og garanti
 9. Fortrydelsesret
 10. Fortrolighedspolitik 
 11. Forbehold for ændringer

1. Produktinformation

På www.oelkongressen.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Ølkongressen.dk via info@oelkongressen.dk.

2. Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og nogle gange fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Ølkongressen accepterer ordren. Alle priser er vist ekskl. moms.

3. Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på Ølkongressen er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra Ølkongressen.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Ølkongressen om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem køber og Ølkongressen.dk er først indgået, når Ølkongressen ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

4. Betaling

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form(SSL), som kun er du og PBS kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med VisaDankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Ølkongressen.

Du kan betale med følgende betalingsmuligheder:

 • VISA/Dankort
 • MasterCard
 • Paypal
 • Discover

5. Levering

Ølkongressen prøver at efterstræbe, at alle kunder har modtaget sin pakke efter en uge. Dine varer bliver sendt direkte fra producenten, så leveringen kan afhænge af hvilket bryghus/øl du vælger. Ølkongressen kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos bryghusenes samarbejdspartnere. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Ølkongressen naturligvis en ny leverance uden beregning.

6. Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

7. Reklamation

Ved køb af kolonialvarer og nonfood gælder følgende: Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen. Ved køb af friske øl gælder følgende: Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter køber har opdaget manglen ske til info@oelkongressen.dk senest dagen efter varemodtagelsen. Ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

8. Ansvarsfraskrivelse og garanti

Ølkongressen har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for Ølkongressens kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og Ølkongressen, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Ølkongressens egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Ølkongressens kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Ølkongressen afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Links:
PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerinformation www.forbruger.dk

9. Fortrydelsesret

Meddeler køber Ølkongressen, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Ølkongressen det modtagne beløb.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Ølkongressen betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Hjemmesiden www.oelkongressen.dk drives af firmaet:

Ølkongressen
Cvr.nr: 36637935
Telefon: 53830221
Adresse: C/O GROW Sønderhøj 48, 8260 Viby J
E-mail: info@oelkongressen.dk

10. Fortrolighedspolitik 

Dine personlige data/oplysninger vil udelukkende blive brugt i vores interne kunde- og økonomisystem. Det skal dog oplyses at vi anvender cookies på Ølkongressen. Det er udelukkende med det formål at optimere vores webshop og dens funktionalitet, så din næste købsoplevelse bliver bedre. Der er ikke gemt nogen form for personlige oplysninger i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Du har altid mulighed for at slette dem fra din computer igen.

11. Forbehold for ændringer

Ølkongressen forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.