Om Ølkongressen

Om Ølkongressen

Velkommen til Ølkongressen!

Velkommen til en hver mands drøm, nemlig et univers af øl. Ølkongressen er en sammenkomst af fagfolk og videnskabsmænd, som alle bidrager til at give dig den bedste øl-oplevelse.

Shoppen er både forbeholdt forhandlere og private forbrugere, så alle kan nyde de danske bryghuses specialøl. Hvis du tilhører den første gruppe, kan du blot udfylde vores B2B-formular, som du kan finde på vores forside. Vi vil derefter behandle den hurtigst muligt, og tager kontakt hvis vi har nogle spørgsmål, inden vi kan påbegynde samarbejdet.

Ølkongressen.dk er en onlineshop, som sælger danske specialøl. Vi er en grossistvirksomhed som har direkte kontakt med vores bryghuse. Derfor har vi valgt at sælge primært til erhvervsdrivende. Vi har af samme årsag udarbejdet en masse artikler, der omhandler alt det, du skal vide om øl samt en detaljeret baggrundsviden omkring vores bryghuse. Du vil ikke blot få lækre danske øl, en masse viden og gennemsigtighed om vores bryghuse - du har også mulighed for at få billeder og videoer, som vi selv producerer. Er du en erhvervsdrivende, der har taget kontakt til os, har du altså mulighed for at få professionelle videoer og billeder, du kan bruge til din egen markedsføring. Vi vil have den største danske online profil omhandlende danske specialøl.

Ølkongressen ønsker at være din foretrukne butik for lækre og unikke danske øl. Vi synes, at du fortjener et sted, hvor du hurtigt og nemt kan finde alt du skal vide om øl. En ting kan du altid være sikker på hos Ølkongressen, er den høje kvalitet og de unikke produkter! Vi åbnede shoppen i 2016 med det fundamentale mål at tilbyde vores kunder en behagelig og gennemført online shoppeoplevelse. Vi bestræber os på at gøre shoppen 100% brugervenlig og sikker, så I altid kan handle trygt hos os.

Det kan ikke understreges nok, hvor meget kvalitet betyder hos Ølkongressen. Selvom vi altid vil arbejde på at have det største udvalg til rådighed for vores kunder, betyder det ikke, at vi vil gå på kompromis med kvaliteten. Aldrig. Kvalitet er en topprioritet, da Ølkongressens kunder fortjener det bedste. Vi samarbejder derfor kun med leverandører, der er anerkendt for deres gode håndværk.

På hjemmesiden kan du læse om vores leverandører og samarbejdspartnere, og sikre dig at vi lever op til den kvalitet, du ønsker. Udover den lidt mere formelle læsning, har vi også udarbejdet en masse artikler, guides, fakta og anden underholdning, som du kan nyde med en kold øl.

Vi elsker glade kunder, og vi arbejder derfor altid på at gøre oplevelsen hos Ølkongressen bedre. Vi lægger stort fokus på, at det skal være nemt og hurtigt at handle med os online. Vores kundeservice står også altid til rådighed, hvis du eksempelvis gerne vil have byttet din vare til en anden øl, eller du har nogle spørgsmål til din ordre.

Vi ønsker at gøre oplevelsen for kunden så god som overhovedet muligt. Det betyder, at ingen spørgsmål er for store eller små; og at alt ris og ros modtages med åbne arme! Alle forslag til forbedring af øl-oplevelsen hos Ølkongressen sætter vi enormt stor pris på, og vi vil svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Du kan kontakte vores support på følgende mail; info@oelkongressen.dk eller ringe til os på; 53 83 02 21.